Yllä gluteeniton laatikko,mutta ohje on muutoin sama,makaroonit vain gluteenittomia.

Ohje:

Makaroonia/rakettispaghettia pussillinen
soijarouhetta kolmisen dl.
1 tetra chilin makuista paseetattua tomaattia
Vettä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 kasvisliemikuutio
Maitoa 5dl.
4 kananmunaa
Ripaus suolaa

Keitä makaroonit

Pyörittele soijarouhetta+sipulia rasvassa pannulla hetken. Lisää tomaatti+vesi silleen,että tulee paksu hyvä kastike. Lisää pilkotut/puristetut valkos.kynnet+kasvisliemikuutio ja kiehauta. Siirrä kastike pois levyltä.
Valuta keitetyt makaroonit ja yhdistä kastikkeen kanssa. Kaada vuokaan ja päälle munamaito+halutessasi seesaminsiemeniä.
Paista 225 asteessa alle tunnin.